PL: Ennyi sérülésem egy év alatt még sosem volt – Nasri

Vágólapra másolva!
2015.06.19. 17:01
A Manchester City labdarúgócsapatának játékosa, Samir Nasri több sérüléssel is küzdött az elmúlt szezonban, így nem tudott meghatározó szerepet betölteni a manchesterieknél. Többek között ennek is köszönhető, hogy a távozásáról szóló hírek jelentek meg a médiában, ezeket a pletykákat azonban most maga a francia labdarúgó igyekezett eloszlatni.

Nasri elmondta, nem foglalkozik a csapata átigazolási terveivel, és újra szeretne meghatározó tagja lenni a Manchester Citynek. A francia válogatott játékos többek között vádli-, Achilles-ín-, és lágyékizom-sérüléssel is bajlódott, így a nyári felkészülés alatt szeretné magát újra felépíteni.

Sajtóhírek szerint a Roma is érdeklődik iránta, de úgy tűnik, mindenképp maradni szeretne jelenlegi együttesénél.

„Még négy évig érvényes a szerződésem, és most csak a rehabilitációmra szeretnék koncentrálni – mondta Samir Nasri a Sky Sportsnak. – Sokat kell még dolgoznom a szezon kezdete előtt, hogy egészségesen térjek vissza. Csalódott voltam, hogy a sok sérülés miatt nem tudtam az előző évemhez hasonló teljesítményt nyújtani. Egy év alatt ennyi sérülésem még sosem volt a karrierem alatt, de ez mentálisan erősebbé tett."

A 27 éves játékos megállapodása 2019 nyaráig érvényes a Manchester Cityvel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik