PL: „Csodára lenne szükség, hogy utolérjék a Man. Cityt”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.12.22. 13:23
Christian Eriksen szerint rendkívül csekély az esély arra, hogy ne a Manchester City nyerje meg az angol labdarúgó-bajnokságot.

„Azt gondolom, több mint csodára lenne szükség ahhoz, hogy utolérjék a Cityt. Mi megpróbálunk magunkra figyelni és jobb pozícióba kerülni, mint amilyenben most vagyunk" – nyilatkozta az előző szezonban második, most azonban csak hetedik helyen álló Tottenham Hotspur középpályása.„Azt gondolom, több mint csodára lenne szükség ahhoz, hogy utolérjék a Cityt. Mi megpróbálunk magunkra figyelni és jobb pozícióba kerülni, mint amilyenben most vagyunk" – nyilatkozta az előző szezonban második, most azonban csak hetedik helyen álló Tottenham Hotspur középpályása.

A Manchester City 18 fordulót követően veretlenül – a második Manchester United előtt 11 pontos előnnyel – vezeti a Premier League-et, és legutóbb éppen a Tottenhamet ütötte ki 4–1-re.

„Korábban bizonyítottuk, hogy sokkal jobb teljesítményre is képesek vagyunk. Most a Burnley ellen készülünk, amely előttünk áll, tehát csúcsformára lesz szükségünk” – jegyezte meg a 25 éves dán Eriksen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik