PL: Courtois-t megváltoztatta a szezon, lehet, hogy távozik

Vágólapra másolva!
2016.03.26. 20:59
Thibaut Courtois, a Premier League-ben szereplő Chelsea kapusa nincs hosszú távon elkötelezve jelenlegi klubját illetően, azt viszont nem tagadja, hogy klubja gyenge szezonja megváltoztatta a hozzáállását.

A belga válogatott játékos a jövőjét érintő kérdésekre (azaz, marad-e a Chelsea-ben?) diplomatikus választ adott a nemzeti csapat edzőtáborában.

„Nem mondom azt, hogy igen, és azt sem, hogy nem. Fogalmam sincs a válaszról. Azt tudom, hogy három év még hátravan a szerződésemből. Először is látnom kell, hogy mit akar a Chelsea. A jelenlegi szezon megváltoztatott bennem valamit. Mostanáig minden évemet trófeával fejeztem be. Remélem, a következő idényben visszatérek a győztes ösvényre” – idézi a The Guardian a még mindig csak 23 éves, belga, spanyol és angol bajnok Thibaut Courtois-t.

A belga válogatott legközelebb Portugália ellen lép pályára. A brüsszeli robbantások miatt a találkozót nem Belgiumban, hanem Leiriában rendezik meg. Courtois szerint az edzések magasabb színvonalúak a válogatottnál, mint a Chelsea-nél.

„Az edzések színvonala magasabb a belga válogatottnál. Itt csakis világklasszis futballisták vannak, míg a Chelsea-nél akad alacsonyabban jegyzett játékos, és a fiatalokkal is sokszor tréningezünk” – ecsetelte az okokat az exatléticós kapus, akinek szülei és lánytestvére is magas szinten röplabdáztak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik