PL: Bogdán az Arsenalhoz is mehetett volna; „Mignolet egy gép”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.25. 08:03
null
Bogdán az Arsenalhoz is igazolhatott volna (Fotó: AFP)
Andrusch József elmondta, Bogdán Ádám az Arsenalhoz is mehetett volna a nyáron, de jól döntött, hogy a Liverpoolt választotta. A magyar labdarúgó-válogatott kapusedzője szerint Bogdán hamarosan kiszorítja Simon Mignolet-t a „vörösök” kapujából.

„Ádám a nyáron mehetett volna az Arsenalhoz is, de jól döntött, hogy a Liverpoolhoz igazolt – mondta Andrusch József a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Mignolet »csúcsprofi« labdarúgó. Egy órával az edzés előtt kint van a pályán és nem iszik egy korty alkoholt sem.”

Andrusch: Dibusznak mennie kell!
„Dibusznak mennie kellene! – mondta Andrusch József a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Nem szabad őt sokáig itt tartani, mert félő, hogy így megáll a fejlődésben.”

„Ugyanakkor ez lehet Bogdán előnye, mert a belga kapusban nincs meg az a plusz, ami benne igen. Mignolet egy gép, ezért biztos vagyok benne, hogy Ádám nem sokára kiszorítja a kapuból riválisát. A Ligakupa-meccs után beszéltünk, és nem a kivédett tizenegyesekről beszélt, hanem arról, hogy nem kellett volna gólt kapnia. Ilyen ember Ádám, maximalista, sohasem elégedik meg magával.”

Andrusch József elárulta, hogy Dárdai Pálnál kiemelt szerepet kapott Király Gábor, és Bernd Storcknál is ugyanez a helyzet. Amíg a Szombathelyi Haladás kapusa jó formában van, ő lesz az első számú kapus, ezt a riválisok is tudják.

Azt követően valószínűleg Dibusz Dénes, az FTC kapusa, valamint Bogdán versenyez az első számú pozícióért, de Megyeri Balázs és Gulácsi Péter is beleszólhat ebbe. A kapusposzt miatt így valószínűleg nem kell aggódnunk a következő években…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik