PL: „Bale jelenléte félelmet kelt majd az ellenfelekben”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.09.20. 11:40
null
Danny Murphy szerint Gareth Bale visszatérése óriási lökést ad a Tottenham Hotspurnek (Fotó: AFP)
A volt angol válogatott Danny Murphy szerint Gareth Bale visszatérése óriási lökést ad a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának, az ellenfelekben pedig félelmet kelt majd a játékos jelenléte.


A 31 éves walesi támadó kölcsönvételét a Real Madridtól szombaton jelentette be az észak-londoni klub, amely 2013-ban akkor világcsúcsot jelentő 100.8 millió euróért adta el a királyi gárdának a szélsőt. Bale kisebb sérüléssel bajlódik, így várhatóan csak októbertől számíthat rá José Mourinho vezetőedző.

„Gareth Bale-ben benne van a »wow« faktor, amely csak nagyon kevés játékosban van meg a világon” – írta a BBC-n megjelent cikkében Murphy, aki két idényben volt a Spurs futballistája.

„Amikor ezek a különleges labdarúgók játszanak, egy másfajta aura veszi őket körül és a jelenlétük mindenkire hatással van, még mielőtt egyáltalán belerúgnának a labdába” – fogalmazott a 2013-ban visszavonult, 43 éves szakember.

„Bale nemcsak az új csapattársaira lesz pozitív hatással, és sugároz majd önbizalmat feléjük, hanem megváltoztatja az ellenfelek érzéseit is a Spursszel kapcsolatban” – tette hozzá Murphy.

Az exfutballista arról is írt, hogy szerinte a walesi sztárnak nem kell bizonyítania a Tottenhamnél vagy a Premier League-ben, de biztosan bizonyítani akar majd a Real Madridnak, amelynél jó ideje mellőzték.

Bale egy évre kölcsönbe érkezett vissza korábbi klubjához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik