PL: az egyik iroda visszafizeti az MU-ra kötött fogadásokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.18. 09:19
Az egyik angol fogadóiroda visszafizeti a Manchester United bajnoki címére érkezett fogadási téteket a tippelőknek, mivel az alapító-tulajdonos szerint a csapat egyszerűen kirabolja szurkolóit.

A Betfred egyik alapítója, Fred Done óriási Manchester United-szurkoló, és nem először ragadtatja nem épp ésszerű gazdasági döntésre magát az MU kapcsán. 1998-ban például még idő előtt kifizetett 500 ezer fontot a fogadóknak a Manchester United bajnoki címére, amikor 12 pontos előnyre tett szert az Arsenallal szemben, a trófeát azonban végül a londoniak hódították el.

„Ezeknek a lojális szurkolóknak nem is volt esélyük, hogy nyerjenek a Uniteddel – nyilatkozta a Manchester Evening News-nak Fred Done. – Ebben a szezonban a »vörös ördögök« teljesen céltalanok, esélytelenek, reménytelenek voltak. Bárki, aki a Unitedre fogadott, annak elég beugrani valamelyik boltunkba és visszatérítjük minden pennyjét. Befektették a pénzüket, de nem volt esélyük. A United kirabolja a szurkolóit.”

Fred Done-nak és cégének becslések szerint mintegy 200 ezer fontba fog kerülni a nemes lelkű akció. „Ez a csapat nem jut sehová. Még Manchesterben sem övék a legjobb csapat, a szívem szakad meg, hogy ezt kell mondanom” – mondta fogadóiroda-tulajdonos – pontosítva MU-szurkoló – Fred Done.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik