PL: álomcsapat a Liverpoolból és az MU-ból? Balhé lett belőle

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.14. 19:07
Az angoloknál a Premier League felvezetőműsoraiban gyakran kérik az éppen aktuális szakértőket, a soron következő meccs előtt állítsanak össze egy kombinált álomcsapatot a gárdákból. Erre kérték most Danny Millst, a Manchester City és a Leeds United korábbi angol válogatott játékosát, aki érdekesen válogatta össze csapatát.

Vasárnap 17.30 órakor a Manchester United a Liverpoolt fogadja az angol bajnokságban, és elég egyértelműnek tűnik a találkozó előtt, mi lesz a végeredmény, ugyanis míg a United látványosan szenved, és csak a 12. a tabellán, addig a Liverpool szárnyal, és veretlenül vezeti a bajnokságot nyolc forduló után.

Ennek ismeretében kérték meg Danny Millst, állítsa össze kombinált álomcsapatát a Liverpoolból és a Manchester Unitedból.

A megoldása? Tizenegy játékos a Liverpoolból, egyetlenegy sem a Unitedból. Sőt, hozzátette, a „vörös ördögöktől” sokan a padra sem férnének oda...

Sky Sports News on Twitter

A választása persze megosztotta a szurkolókat Angliában, sokak szerint túlságosan is szigorú volt, mások azonban azt mondják, ez jelenleg a realitás, bármennyire is fáj ez a manchesteri drukkereknek…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik