PL: a Man. City és az MU klasszisa is megsérült

Vágólapra másolva!
2018.03.12. 08:19
null
Paul Pogba keddi játéka erősen kérdéses (Fotó: AFP)
José Mourinho egyelőre nem tudja megmondani, hogy Paul Pogba bevethető lesz-e a Manchester United Sevilla elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének keddi visszavágóján.

 

A francia válogatott középpályás a „vörös ördögök” pénteki edzésén szenvedett sérülést – Mourinho elmondása szerint a tréning utolsó pillanataiban.

„Nem tudom, hogy játszhat-e kedden. Hétvégén nem volt bevethető, még beszélnem kell vele. A sérülés? A pénteki edzés utolsó percében ütközött egy játékossal, ha egy kicsit hamarabb befejezzük, ez nem történik meg.”

A városi rivális Manchester City sem járt jobban, a Premier League éllovasának házi gólkirálya (21 bajnoki gól), Sergio Agüero a szombati edzésen dőlt ki térdsérüléssel, amely miatt két hétig nem állhat Pep Guardiola rendelkezésére – a versenynaptár szeszélye folytán ez csupán a hétfői, Stoke City elleni bajnokiról való lemaradással jár, a manchesteri együttes ugyanis az FA-kupa és a válogatott meccsek miatti szünet miatt csak március 31-én lép pályára legközelebb (az Everton ellen).


Agüero visszatérésére ennél korábban is sor kerülhet, az argentin válogatott március 23-án Olaszországgal játszik – éppen az Etihad Stadionban.

MÁRCIUS 12., HÉTFŐ

ANGOL PREMIER LEAGUE
30. FORDULÓ
21.00:
Stoke City–Manchester City (Tv:Spíler Tv)

MÁRCIUS 13., KEDD

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
20.45:
Manchester United (angol)–Sevilla (spanyol) (Tv: M4 Sport)
Az első meccs végeredménye: 0–0.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik