nemzetisport.hu 2019.03.06 17:03 Frissítve: 2019.03.08 01:53

PL: a fürdőszobában barikádozta el magát Rodgers családja, míg kirabolták őket

Az elmúlt hónapokban több futballista otthonát is kirabolták Európa-szerte. Ezúttal a Leicester City élére kinevezett Brendan Rodgers skóciai lakására csaptak le ismeretlen tettesek. Nagy különbség azonban, hogy az északír menedzser családtagjai otthon tartózkodtak – a glasgow-i rendőrség információi szerint szerencsére nem esett bajuk. 

Rodgers skóciai otthonát kirabolták – ő nem, a családja viszont ott volt (Fotó: AFP)

 

A Leicester élére február végén kinevezett Rodgers felesége, Charlotte Searle, valamint nevelt lánya, a hatéves Lola a fürdőszobában barikádozta el magát, miközben ismeretlen tettesek kirabolták a lakásukat – számolt be róla a Sky Sports.

„Senki nem sérült meg, de számos tárgy eltűnt az ingatlanból. A vizsgálat megindult, ennél többet folyamatban lévő ügyről nem mondhatok” – fogalmazott a helyi rendőrség szóvivője. 

A Sky Sportsnak nyilatkozott az egyik szomszéd is, aki hajnali kettőkor a kiérkező rendőrök keltette csődületre ébredt. 

„Arra számíthattak, hogy Charlotte és a lánya nincs otthon, de ennél is rosszabb, ha tudták, hogy otthon van, egyedül egy hatévessel. Rengeteg rendőr jött ki, és elég gyorsan is reagáltak, de a betörők már eltűntek, mire kiértek” – idézte fel a történteket.

Brendan Rodgerst február 26-án nevezte ki az angliai Leicester City, előtte két és fél szezonon keresztül a Celtic menedzsere volt, amellyel két bajnoki címet is nyert Skóciában.

Első mérkőzésén 2–1-re kikapott a Leicesterrel a Watfordtól. 

Az előző héten Spanyolországban Karim Benzema otthonába törtek be, a Real Madrid francia támadója eközben az FC Barcelona ellen játszott a Király-kupában. Február közepén a Barca frissen szerződtetett támadóját, Kevin-Prince Boatenget rabolták ki, míg ő a Real Valladolid ellen lépett pályára. 

Két héttel ezelőtt három Lyon-játékos otthonába törtek be, az FC Barcelona ellen lejátszott Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzése alatt. Memphis Depay lakását fél év alatt már másodszor rabolták ki ugyanezzel a módszerrel. 

Szintén a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntője alatt Angliában is akcióba lendültek, ott a liverpooli Sadio Manéhoz törtek be és vittek el tőle ékszereket, órákat, mobiltelefonokat és autókulcsokat. Mané otthonába sem először jutottak hívatlan vendégek, 2017-ben a Maribor elleni BL-mérkőzés közben szintén kirabolták. 

2020.03.27 18:11:08

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

Hatodik elveszített döntője után a legfontosabb európai klubtrófeát elnyerte csapatával a német edző.

2020.03.23 21:49:10

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A katalán edző mindent vagy semmit játszik, de a BL-serleg nélkül is a mennybe megy. Sorozatkritika.

2020.03.25 12:26:57

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A sztoriból épp csak a boldog végkifejlet hiányzik: Paddy Galligan épp azon a nyáron kapott szívrohamot, mikor a legendás stadion bezárt.

2020.03.23 18:50:53

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Statisztika- és predikcióhalom: íme 2019–2020 eddigi legjobbjai a Fantasy Premier League alapján.

2020.03.22 10:20:15

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Mint a süllyedő hajó – a sunderlandi klubfutball drámája nyolc felvonásban. Kritika.