HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.12.20 21:12 Frissítve: 2016.12.22 01:51

PL: a dán kapus oldhatja meg a „vörösök” problémáit

A Premier League tizenötödik helyén álló Leicester City dán kapusát, Kasper Schmeichelt a bajnokság második helyén álló Liverpool szeretné megszerezni. A nagy hagyományokkal rendelkező klub azért döntött úgy, hogy új egyes után néz, mert sem Simon Mignolet, sem Loris Karius teljesítményével nem elégedett a vezetőség.  

HIRDETÉS

 

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City dán játékosa, Kasper Schmeichel másik csapathoz kerülhet a télen. A The Sun információi szerint az előző szezonban bajnoki címet szerző labdarúgó iránt a Premier League-tabella második helyét elfoglaló Liverpool érdeklődik.

A „vörösök” érthető okokból keresnek kapust: Simon Mignolet elvesztette Jürgen Klopp bizalmát, az őt kiszorító fiatal német kapuvédő, Loris Karius szintén nem remekel mostanában, a hétfőn lejátszott Everton elleni találkozón azonban ismét a belga portás húzhatott kesztyűt.

Az angol lap értesülései szerint azonban csekély az esély arra, hogy a két fél még a téli átigazolási időszakban nyélbe üsse az üzletet – kivéve, ha a Liverpool nagyon magas összeget kínál Schmeichelért. A Jürgen Klopp vezette alakulat inkább a nyáron szerezné meg a 30 esztendős futballistát.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS