PL: 28 milliót nyert a drukker, ha vár pár órát, 36 lett volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.08. 09:59
Újabb Leicester City-szurkoló váltotta kézzel fogható nyereményre szezon előtt kötött, akkor igen merésznek tűnő fogadását.

Névtelenségbe burkolózó emberünk augusztusban 50 fonttal (nagyjából húszezer forinttal) fogadott a Leicester City bajnoki címére. Az akkor lehetetlennek tűnő jóslatra a fogadóiroda 5000-szeres pénzt ajánlott, tehát 250 ezer font, átszámolva csaknem 100 millió forint volt a várható nyeremény.átszámolva csaknem 100 millió forint volt a várható nyeremény.

Mint ismert, a Leicester City a 2015–2016-os szezon meglepetéscsapata, kilenc fordulóval a Premier League vége előtt öt ponttal vezeti az angol bajnokságot, az összes topklub Claudio Ranieri tanítványai mögött kullog. Az ötezerszeres szorzóból lassan papírforma lesz, hiszen már a Leicester a bajnoki cím legnagyobb esélyese.

Az utóbbi napokban egyre több sportfogadóról érkezett hír, hogy élt a cash in (néhol cash out) lehetőséggel. Ez azt jelenti, hogy az adott esemény vége előtt, a fogadás aktuális értékét pénzre válthatja a játékos, mert nem szeretne tovább izgulni. A hétvégén már beszámoltunk John Pryke esetéről, ő a nyáron 20 fonttal fogadott a Leicester bajnoki sikerére, és március első hétvégéjén 29 ezret vett ki.

Új főhősünk is szombaton döntött úgy, hogy lezárja fogadását. A hétvégén 50 fontjára 72 ezer fontot kínált a fogadóiroda, tehát 28.7 millió forintot nyert húszezer forintból.

Apró csavar a történetben, hogy órákkal később – miután a Tottenham és az Arsenal döntetlent játszott egymással, míg a Leicester nyert – már 36 millió forintot kínáltak volna a fogadásáért… Persze alakulhatott volna pont fordítva is.

„Felfoghatatlan érzés lesz, ha tényleg bajnokok leszünk. Nem vagyok kapzsi, ez számomra sokkal többről szól” – nyilatkozta a warwickshire-i sportfogadó, aki először spanyolországi nyaralásra költ a csaknem harmincmillió forintos nyereményéből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik