MU: „Van Gaal nem ezt a bánásmódot érdemelte volna”

Vágólapra másolva!
2016.05.24. 16:17
Daley Blind, a Manchester United labdarúgója kiállt korábbi menedzsere, a néhány napja menesztett Louis van Gaal mellett.

A 64 esztendős Van Gaalt hétfőn küldték el hivatalosan az MU-tól, annak ellenére, hogy a csapat megnyerte az FA-kupát – igaz, a holland két szezon alatt mindössze ezt az egy trófeát tudta felmutatni a „vörös ördögök” menedzsereként.Van Gaalt hétfőn küldték el hivatalosan az MU-tól, annak ellenére, hogy a csapat megnyerte az FA-kupát – igaz, a holland két szezon alatt mindössze ezt az egy trófeát tudta felmutatni a „vörös ördögök” menedzsereként.

A vezetőség döntése nem nyerte el minden játékos tetszését: Daley Blind – akit a klub 2014-ben külön a tréner kérésére szerződtetett – úgy véli, a Manchester Unitednél tiszteletlenül bántak Van Gaallal, aki nem ezt érdemelte volna.

„Mindig is jó volt vele dolgozni, és azt szerettem volna, ha folytathatjuk a közös munkát” – fogalmazott Blind, akinek helye a csapatnál José Mourinho valószínűsíthető érkezésével (az angol lapok szerint) meginoghat.

„Amikor egy ilyen nagy múltú klubhoz kerülsz, mint a Manchester United, sosincs könnyű dolgod, de Van Gaallal nem bántak korrektül az elmúlt hónapokban. Megítélésem szerint érti annyira a dolgát, hogy nagyobb tiszteletet érdemeljen annál, mint amit kapott. Bármi is történt, ő mindig megvédte a játékosait, amiért hálásak lehetünk neki.”

„Nem egyszerű, amikor a média már nyolcvankétszer kirúgott, ám mi a történtek ellenére is hittünk Van Gaalban, mint ahogy ő is bennünk – ennek eredményeképp meg is nyertük az FA-kupát. Mindent egybevetve ez jó befejezése volt a szezonnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik