MU: Van Gaal invitálására Víctor Valdés Manchesterben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.23. 18:08
null
Rooney és Valdés hamarosan edzésen is összecsaphat (Fotó: Reuters, archív)
A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal felajánlotta a súlyos térdsérüléséből lábadozó Víctor Valdésnek, hogy a „vörös ördögöknél” folytassa a rehabilitációját, felépülése után pedig kapcsolódjon be az első csapat felkészülésébe. A hírről az MU hivatalos honlapja számolt be.

 

A Barcelona korábbi kapusa március 26-án a Celta Vigo elleni bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést, amelyet követően már nem is lépett pályára nevelőegyesülete színeiben.

A 32 éves kapus szerződése a nyáron lejárt a katalánoknál, de azóta nem talált magának másik csapatot, bár a Monacóval és a Liverpoollal is szóba hozták.

Most azonban új lehetőség nyílt Valdés számára, hiszen Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere edzéslehetőséget biztosított a számára. A holland szakember felajánlotta neki, hogy folytassa a rehabilitációt a szigetországban, majd felépülése után kapcsolódjon be az MU felkészülésébe. Arra nincs garancia, hogy Valdés szerződést kap a „vörös ördögöktől”, de Van Gaal invitálása biztos nem véletlen.

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona korábbi, az MU jelenlegi kapusedzője, Frans Hoek javasolta Valdés megszerzését, aki a következő napokban orvosi vizsgálatokon vesz részt Manchesterben, melyek sikeres teljesítése esetén akár szerződést is kaphat.

A Manchester United David de Gea, Anders Lindegaard és Ben Amos személyében jelenleg három kapust foglalkoztat az első csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik