MU: Valdés üres szekrényt talált, Van Gaal kiköltöztette

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.04. 09:31
Üres szekrényt talált Víctor Valdés a Manchester United öltözőjében, miután azt a holland menedzser, Louis van Gaal kérésére kiürítették. A megdöbbent spanyol labdarúgó cuccai a tartalékok öltözőjébe kerültek.

Angol sajtóhírek szerint ez a durva bánásmód még a játékostársaknak is rosszulesett, különösen Valdés spanyol honfitársainak, Juan Matának, Ander Herrerának és David de Geának. Sérelmezik, hogy a menedzser nem tiszteli Valdés elismerésre méltó, eredményekben igen gazdag múltját.

Ez már a második eset a nyáron Van Gaal és Valdés kapcsolatában, amely megelőlegezi a mielőbbi szakítást. A holland menedzser korábban az amerikai túráról zárta ki a spanyol légióst arra való hivatkozással, hogy nem vállalta a játékot a tartalékoknál. A kapus erre azzal válaszolt, hogy képeket töltött fel a Twitterre, mintegy igazolta azokat a mérkőzéseket, amelyeken az MU tartalékjai között pályára lépett.

A spanyol kapus már Van Gaal időszaka alatt kapott szerződést év elején az MU-tól, a megállapodás jövő nyárig érvényes. Viszont meglepő lenne, ha ezek után kitöltené, és nem távozna mihelyst lehetősége adódik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik