MU: Valdés érkezése miatt távozik a télen a kapus?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 18:32
Victor Valdés érkezésének nem mindenki örül a Manchester United labdarúgócsapatánál. Angol sajtóhírek szerint a „vörös ördögök” második számú kapusa, Anders Lindegaard közölte, ha a Barcelona korábbi játékosát valóban szerződteti klubja, távozik a télen.

Amint arról beszámoltunk, a Manchester United menedzsere, Louis van Gaal felajánlotta a súlyos térdsérüléséből lábadozó Víctor Valdésnek, hogy a „vörös ördögöknél” folytassa a rehabilitációját, felépülése után pedig kapcsolódjon be az első csapat felkészülésébe.Amint arról beszámoltunk, a Manchester United menedzsere, Louis van Gaal felajánlotta a súlyos térdsérüléséből lábadozó Víctor Valdésnek, hogy a „vörös ördögöknél” folytassa a rehabilitációját, felépülése után pedig kapcsolódjon be az első csapat felkészülésébe.

Az angolok szerint az első edzések és tesztek alapján Manchesterben elégedettek a Barcelona korábbi kapusával, aki így a közeljövőben alá is írhatja a szerződését.

Ez azonban úgy tűnik, nem mindenkinek nyerte el a tetszését Louis van Gaal együttesénél: brit sajtóértesülések szerint Anders Lindegaard közölte, ha Valdést valóban szerződteti a klubja, a télen távozik.

A pályafutása alatt a Premier League-ben mindössze 19 bajnokin pályára lépő Lindegaard kontraktusa 2016 nyarán jár le Manchesterben, piaci értéke a transfermarkt.de szerint kétmillió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik