MU: „Új szerződést ajánlottak, de vannak más lehetőségeink”

Vágólapra másolva!
2019.04.10. 17:09
null
Juan Mata válogathat az ajánlatok közül (Fotó: AFP)
Egyáltalán nem biztos, hogy elfogadja a Manchester United szerződéshosszabbítási ajánlatát, és lehet, hogy a nyáron egy másik, szintén Bajnokok Ligája-szereplő klubhoz szerződik Juan Mata – árulta el a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó édesapja.

 

„A Manchester United új szerződést ajánlott nekünk, aminek nagyon örülünk, de vannak más megkereséseink is Bajnokok Ligájában érdekelt kluboktól” – mondta idősebb Juan Mata a Cadena SER spanyol rádióadónak.

A 30 esztendős futballista édesapja nem árulta el, hogy fiát mely csapatok csábítják, de nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Mata visszatér Spanyolországba. Hazájából a Sun értesülései szerint az FC Barcelona érdeklődik iránta.

Arról viszont biztos információkkal szolgált Mata édesapja, hogy fia hova nem igazol: „A Manchester City? Nem az a klub lenne az ideális választás. Két lehetőség nem jöhet szóba: a City és a Liverpool. Tiszteljük ennyire a Manchester United szurkolóit, akik nagy becsben tartják Matát.”

A 41-szeres spanyol válogatott középpályás 2014 januárja óta erősíti a Manchester Unitedet, azóta már több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a „vörös ördögök” soraiban. Szerződése idén nyáron jár le az MU-nál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik