MU: szomorkodhat a Real, a spanyol kapus távozott?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 16:39
Egybehangzó, több forrásból megerősített spanyol sajtóhírek szerint Víctor Valdés már nem edz a Manchester United labdarúgócsapatával. A Barcelona korábbi kapusa visszatért Spanyolországba, ez pedig rossz hír a Real Madridnak.

Az először a Cat Radio által közölt hírek szerint Valdésszel elégedettek voltak Manchesterben, ám a spanyollal közölték a napokban, hogy továbbra is David de Gea az első számú kapus, így ő csak a kispadon jutna szerephez. A Barca korábbi egyese ezt hallva megköszönte a segítséget, majd elhagyta Angliát.

Váldés állítólag már visszatért Spanyolországba, ennek pedig a Real Madrid sem örülhet. Amint arról beszámoltunk, a blancók sajtóbeszámolók alapján a téli átigazolási időszakban szerettek volna lecsapni De Geára, akit nagyobb összegért cserébe elengedhettek volna a manchesteriek, mivel kéznél volt a hetek óta a csapattal edző Valdés.

Ha az MU valóban megvált a 32 esztendős játékostól, szinte biztosra vehetjük, hogy Louis van Gaal a jövőben is De Geával számol a kezdőben, így a Real új célpont után nézhet, ha le akarja váltani Iker Casillast.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik