MU: Szerettem volna többet tenni a klubért – Schweinsteiger

Vágólapra másolva!
2017.03.21. 19:06
A Twitteren posztolt videóüzenetben búcsúzott el a Manchester Unitedtől Bastian Schweinsteiger, aki – mint arról beszámoltunk – az Egyesült Államok labdarúgó-bajnokságába (MLS), a Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicago Fire-be igazolt.

„Nagyon szerettem volna többet tenni a klubért, de most itt az ideje, hogy váltsak – üzente az MU-családnak Bastian Schweinsteiger. – Köszönettel tartozom a támogatásért, sohasem feledem, amit kaptam ettől a klubtól. Nagyon büszkévé tesz, hogy tagja lehettem az FA-kupát megnyerő csapatnak. Hálával gondolok a stadionba fantasztikus hangulatot varázsoló szurkolókra, köszönetet mondok a nagyszerű szakmai stábnak és mindenekelőtt a játékostársaknak. Hiszek abban, sőt biztos vagyok benne, hogy José Mourinho vezetésével a csapat hamarosan visszahozza a trófeákat az Old Traffordra. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!”Bastian Schweinsteiger. – Köszönettel tartozom a támogatásért, sohasem feledem, amit kaptam ettől a klubtól. Nagyon büszkévé tesz, hogy tagja lehettem az FA-kupát megnyerő csapatnak. Hálával gondolok a stadionba fantasztikus hangulatot varázsoló szurkolókra, köszönetet mondok a nagyszerű szakmai stábnak és mindenekelőtt a játékostársaknak. Hiszek abban, sőt biztos vagyok benne, hogy José Mourinho vezetésével a csapat hamarosan visszahozza a trófeákat az Old Traffordra. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!”



A 32 éves, világbajnok német középpályás – aki 2015-ben igazolt a Manchester Unitedhez – a hírek szerint egyéves szerződést írt alá a Chicagóhoz, 4.5 millió dollárt keres majd 2017-ben, ezzel egyike lesz a bajnokság tíz legjobban fizetett játékosának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik