MU: Rooney mindenkit meglepett, nem Ferguson nála a top

Vágólapra másolva!
2019.07.02. 09:12
null
Rooney szerint nem Sir Alex volt a legjobb edzője (Fotó: AFP)
A Manchester United korábbi támadója, a jelenleg az MLS-ben szereplő D. C. Unitedben futballozó Wayne Rooney sokakat meglepett legújabb kijelentésével. Az angol támadótól talán mindenki arra számított, hogy az útját kilenc éven át egyengető Sir Alex Fergusont nevezi meg, mint a vele dolgozó legjobb edzőt. Rooney azonban másképp gondolja…

 

„Louis van Gaal a legjobb menedzser, akivel dolgoztam. Ez száz százalék. A taktikai képzettsége, a felkészülési módszere és a legapróbb részletekre való odafigyelése szerintem lenyűgöző. Csodáltam ezt benne, korábban sosem figyeltem oda ezekre” – mondta Rooney a Mirrornak.

„Van Gaal tisztában volt azzal, hogy keményen kezeli a játékosokat. Akkoriban közöltem vele, hogy így van, és nagyon jót beszélgettünk róla. Sajnálom, ahogy véget ért az a szakasz, de az biztos, hogy sokat tanultam tőle, és felhasználom majd ezeket a leckéket, amikor edző leszek.”

„Van Gaal a legjobb menedzser, akivel dolgoztam” (Fotó: AFP)
„Van Gaal a legjobb menedzser, akivel dolgoztam” (Fotó: AFP)

Louis van Gaal 2014 májusától két évig irányította a Manchester Unitedet, ám 2016 májusában két nappal az FA-kupa megnyerése után menesztették.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik