MU: Romero elmondta, mit gondol arról, hogy De Gea marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.08. 13:28
Sergio Romero, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United kapusa nem érzi úgy, hogy David de Gea maradásával rögtön elveszíti első számú pozícióját a csapatban.

Mint ismert,a nyári átigazolási időszak utolsó napján a Real Madrid és a Manchester United mindenben megállapodott egymással a spanyol válogatott kapus klubváltásának ügyében, ám a felek nem tudták idejében elvégezni a szükséges papírmunkát, így kútba esett a transzfer. a Real Madrid és a Manchester United mindenben megállapodott egymással a spanyol válogatott kapus klubváltásának ügyében, ám a felek nem tudták idejében elvégezni a szükséges papírmunkát, így kútba esett a transzfer.

De Gea így maradt az Old Traffordon, és Angliában azt várják, ismét ő lesz a manchesteriek első számú kapusa. Romero azonban nem így áll ehhez a kérdéshez, az argentin kapus megköszönte Van Gaalnak a lehetőséget, és azt reméli, a holland bizalma tovább tart.

„Nagyon hálás vagyok Van Gaalnak, mert nehezen találtam új klubot annak ellenére, hogy a világbajnokságon és a Copa Américán is jól ment a védés – mondta Romero a La Nacionnak. – Nem gondolom, hogy elveszett volna az első számú pozícióm, de azt sem, hogy kiszoríthatatlan vagyok. Érzem a szakmai stáb bizalmát.”

„A kapusoknál ez különösen fontos, minket nem szoktak rotálni az edzők. Vagy kezdesz, vagy bele kell törődnöd abba, hogy a kispadon ülsz. Nincs harmadik opció. Van Gaaltól pedig megkapom azt az önbizalmat, amire szükségem van. A Manchester Unitednél játszani egy valóra vált álom. Remélem, nem ér túl hamar véget…”

A Manchester United szombaton 18.30-tól a Liverpool ellen játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik