MU: Pogbát megint a csapatról kérdezték, ennyit mert mondani

Vágólapra másolva!
2018.10.02. 11:19
null
Paul Pogbának elég volt négy szó, hogy válaszoljon a kérdésre (Fotó: AFP)
Nem a legjobb a hangulat mostanában a Manchester United háza táján: a klub mindössze a tizedik helyen áll a Premier League tabelláján, miután a hétvégén kikapott a West Ham Unitedtől. A Paul Pogba és José Mourinho, illetve a menedzser és a vezetőség közötti feszültségek tovább nehezítik a csapat dolgát. A francia középpályást azért a WHU elleni vereség után is megkérdezték…

 

Mint ismert, a világbajnok nemrég odaszúrt Mourinhónak azt ecsetelve, hogy nem érti, miért játszik úgy a csapat, ahogy. Ezt követően igen sűrűn láttak napvilágot a hírek velük kapcsolatban, nem titkoltan azt sugallva, hogy megromlott a kapcsolat a játékos és szakvezetője között.

No, ebben a hangulatban jutottunk el a szombathoz, amikor a Manchester United 3–1-es vereséget szenvedett a West Ham otthonában. Paul Pogba kezdőként lépett pályára a találkozón, majd a hetvenedik percben Fredet cserélte be helyette a portugál edző.

Ezt követően kérdezték a francia középpályást csapata teljesítményéről, aki csak ennyit válaszolt: „Azt akarjátok, hogy meghaljak?” – utalva ezzel Mourinhóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik