nemzetisport.hu 2019.04.09 12:38 Frissítve: 2019.04.09 12:59

MU: „Pogbának még szüksége van manchesteri élményekre”

Szakadatlanul találgat a nemzetközi sportmédia, klubot vált-e Paul Pogba, a Manchester United labdarúgója a nyáron. A France Football keddi címlapján a Real Madrid-vonalra teszi a voksát, eközben Mike Phelan, az MU másodedzője arról beszélt, egyáltalán nem biztos, hogy a francia világbajnok jól döntene, ha távozna.

Paul Pogba a Wolverhampton elleni múlt heti, vesztes bajnokin (Fotó: AFP)

 

„Paul még korántsem mutatott meg mindent a tudásából. Noha mindenki világbajnok futballistaként kezeli, sok minden még csak ezután jön” – jövendölte Mike Phelan, aki szerint Pogba azok közé a futballisták közé tartozik, akik a Manchester Unitedben még nem jutottak fel a csúcsra, pedig az mind neki, mind a klubnak „járna”.

„Azt akarjuk, hogy ők is akarják átélni, majd át is éljék az élményt, amivel a Manchester United nagy diadalai járnak. Azon vagyunk, hogy az eddigieknél jobban kamatoztassuk Paul játékát. Ole (Gunnar Solskjaer menedzser) hatalmas munkát végez ennek érdekében, igyekszik Pault átsegíteni a nehézségeken, amit ő értékel is” – folytatta Phelan.

Eközben a France Football keddi címlapját Pogba fotója uralja, alatta a lap sugallatával, mely szerint a középpályás útja a Real Madridba vezet. A francia szaklap úgy véli, „Pogbának váltania kell”, mert – dacára a Solskjaer-éra eleji szárnyalásának – az MU-ban már nem tud megújulni, viszont az őt nagyon kedvelő Zinédine Zidane keze alatt erre jó esélye nyílna.

Pogba manchesteri szerződése 2021 nyaráig szól, és a közeljövőben (is) nagy feladatok várnak rá – elsőként szerda este a Barcelona elleni BL-negyeddöntő.

2020.02.22 17:19:39

Angol labdarúgás M. G.

Pep Guardiola csapatának a tizenegyes megint büntetés volt, ám aztán jött a sorsdöntő csere…

2020.02.21 21:10:27

Angol labdarúgás H. D.

Olivier Giroud és Marcos Alonso is betalált, Frank Lampard megint nyert José Mourinho ellen.

2020.02.21 12:19:50

Angol labdarúgás T. I.

A portugál szélső igazi elitklubhoz csatlakozott az Espanyol ellen szerzett triplájával.

2020.02.19 20:01:39

Angol labdarúgás H. D.

A West Ham United szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított, két góllal nyert a címvédő.

2020.02.18 22:07:07

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „A mobil eszközök világában a nagy sportesemények az egyedüliek, amelyek ilyen magas nézettséget tudnak elérni, illetve egy időben, egyszerre tudnak eljutni több speciális célcsoporthoz is.”