MU: Pogbáék akkorákat hancúroznak, hogy zavarják a szomszédokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 14:25
Paul Pogba, a Manchester United középpályása nyáron Torinóból költözött Angliába. A patinás manchesteri Lowry Hotelben lakik, de ha a dolgok így folytatódnak tovább, a szomszédok nem sokáig tűrik a francia játékost és afrikai énekesnő párját.

Lehet, hogy a túl sok szex miatt nem teljesít úgy a pályán Pogba, ahogy azt az MU-szurkolók többsége elvárná?!

A neve elhallgatását kérő szállodai lakos szerint a futballista és énekesnő párja hajnali három és négy között irgalmatlan nagy hancúrozásokat rendeznek. Elmondása szerint annyira hangosan csinálják, hogy már zavarják a szomszédokat.

A forrás azt állítja, hogy olyan, mintha egy felnőttfilmet forgatnának a lakosztályban. Ám a jelek szerint problémák így is akadnak, hiszen a nyögések mellett állítólag sokszor hallható, amikor a hölgy azt mondja, hogy: „Paul, bébi, ez nagyon kényelmetlen volt."

Outfit : Body by Dencia Hair : @beautybybeyina Makeup: beautybybeyina Everything Else: Me Slaying Queenly Last 1.. Missed the Red carpet thanks 2 @frainkwhite ..But still slaying gorgeously. #latingrammy ..
Mino Raiola, a játékos sztármenedzsere szerint nincs túl sok valóságalapja a feltételezéseknek. Ő így kommentálta a pletykákat:



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik