MU: novemberben ülnek tárgyalóasztalhoz Pogbáékkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.28. 14:55
null
Nagyon úgy tűnik, hogy Mourinhónak vagy Pogbának mennie kell (Fotó: AFP)
A The Guardian információi szerint Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola novemberben találkozik a Manchester United képviselőivel, hogy megvitassák a francia középpályás jövőjét a klubnál.

 

Finoman fogalmazva sem ideális a kapcsolat jelenleg Paul Pogba és José Mourinho között. A futballista kifakadt a Wolverhampton elleni döntetlen (1–1) után, mondván a portugál menedzser nem a megfelelő taktikát alkalmazza a hazai mérkőzéseken. Egyes hírek szerint Pogba azon húzta fel magát elsősorban, hogy Mourinho az említett találkozó után leteremtette őt.

A történet itt nem ért véget, Mourinho kihagyta Pogbát a Derby County elleni keretből – hivatalosan pihentetés miatt –, majd a kieséssel végződő találkozó után azt is elárulta, hogy elveszik Pogbától a csapatkapitány-helyettesi titulusát, aki így nem viselheti többet a karszalagot.

A középpályás a felvételek alapján a szerdai edzésen összeszólalkozott a szakemberrel, s a legfrissebb hírek szerint „lázadó” csoportot alakított annak érdekében, hogy Mourinho távozzon az MU-tól.

Pogba 2016 nyarán tért vissza a Manchester Unitedhez, ám az állandó jó teljesítménnyel eddig adós maradt. Idén nyáron az FC Barcelona 45 millió font mellett Yerry Minát és André Gomest kínálta fel érte az MU-nak, amely elutasította a katalánok ajánlatát. Bár a világbajnok játékos – akinek 2021-ig van érvényes szerződése a klubbal – többször is kijelentette, hogy jól érzi magát Angliában és a Manchester Unitednél, a Mourinhóval való kapcsolata könnyen a távozás felé billentheti a mérleget.

A The Guardian szerint Raiola a novemberi találkozón elsősorban azt szeretné megtudni, hogy a klub akkor is támogatja-e Mourinhót, ha a jelenlegi rossz eredmények és atmoszféra tartósnak bizonyulnak – ebben az esetben Pogba klubváltása is napirendre kerülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik