MU: német válogatott gólvágóval enyhítenének a csatárgondokon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 09:01
Olaszországból származó sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United a Besiktas német válogatott támadójával, Mario Gomezzel erősítené meg keretét.

A 30 esztendős csatár a Fiorentina kötelékébe tartozik, de a firenzei klub erre a szezonra kölcsönadta a Besiktasnak, amelynél formába lendült: tíz bajnoki mérkőzésen nyolc gólt szerzett (átlagosan 91 percenként talál be), és Samuel Eto’óval holtversenyben a török bajnokság legeredményesebb játékosa.

A Manchester United ezzel szemben eddigi tizenegy mérkőzésén csak 15 gólt szerzett a Premier League mostani kiírásában, a házi góllövőlistát pedig Anthony Martial és Juan Mata vezeti három-három találattal.

A CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés hajrájában betaláló Wayne Rooney – minden sorozatot figyelembe véve – az MU több mint 400 perces góltalansági sorozatának vetett véget.

A 60-szoros német válogatott Gomez szerződése 2017-ben jár le a Fiorentinánál, piaci értékét a transfermarkt.de 11.5 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik