MU: nem tetszik a játékosoknak Mourinho nyilvános kritikája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.21. 16:33
null
Az MU-játékosok állítólag már tartanak Mourinho sajtóbeli megnyilvánulásaitól (Fotó: AFP)
Nem éppen zökkenőmentes José Mourinho szezonkezdete a Manchester United kispadján. Azon kívül, hogy sorozatban három mérkőzést is elbukott a „vörös ördögökkel”, a játékosainál a túlságosan is személyeskedő stílusa verte ki a biztosítékot.

 

A The Telegraph arról ír, a játékosoknak nem tetszik, hogy Mourinho a sajtó nyilvánossága előtt kritizálja a teljesítményüket (mint tette azt például a Watford elleni vereség után Luke Shaw esetében), de az öltözőben sem sokkal barátságosabb a stílusa, sőt. Mindez pedig alááshatja a keret önbizalmát és rombolhatja a csapategységet.

Felemlegetik Sir Alex Fergusont, akinek „hajszárítózásai” legendává váltak, de sohasem kritizálta a csapatát a médiában.

A BBC ugyanakkor hozzáteszi, a klubvezetés maximálisan megbízik a portugál menedzserben. Mourinho esetében nem új keletű a helyzet, a Chelsea-nél is előfordultak hasonló kirohanásai, de akkor az a menesztéséhez vezetett.

Az MU este a harmadosztályú Northampton Town otthonában lép pályára a Ligakupában, míg szombaton a bajnoki címvédő Leicester érkezik az Old Traffordra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik