MU: „Nem számít, ki az edző, a klub önmagában is vonzó”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.24. 14:41
Gary Neville, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi jobbhátvédje úgy véli, mindegy, ki lesz a „vörös ördögök” következő menedzsere, a klub önmagában is elég vonzó ahhoz, hogy a legjobb játékosokat szerződtetni tudja. A ma már szakkommentátorként tevékenykedő 39 éves sportember szerint fontos, hogy a drukkerek visszanyerjék a hitüket.

„Őszintén megvallva, kicsit szomorúnak és nonszensznek tartom azt a vélekedést, hogy nagynevű menedzsert kell szerződtetni ahhoz, hogy a játékosok számára vonzóvá tegyük a klubot. A Manchester United elég nagy egyesület ahhoz, hogy önmagában csábító legyen a futballisták számára” – vélekedett Gary Neville, aki úgy véli, ha a klubvezetők bölcsen költik el az átigazolásokra elkülönített összeget, akkor a következő idényben ismét „élet költözhet” az Old Traffordra.Gary Neville, aki úgy véli, ha a klubvezetők bölcsen költik el az átigazolásokra elkülönített összeget, akkor a következő idényben ismét „élet költözhet” az Old Traffordra.

„Az az igazság, hogy nem számít, ki a menedzser. A legfontosabbak a szurkolók, akik szeretnék visszanyerni a hitüket és látni, hogy a kedvenc csapatuk ismét nyeri a meccseket” – tette hozzá a korábbi jobbhátvéd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik