MU: nagy az aggodalom, Martial „szakított” a klubbal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.24. 10:23
A közösségi oldalakat elárasztották az aggódó Manchester United-szurkolók, akik attól félnek, Anthony Martial távozik a „vörös ördögöktől”.

A francia válogatott sasszemű rajongói észrevették, hogy Martial közösségi oldalán már nem követi csapatát, a Manchester Unitedet, ami sokak szerint baljós jel. Szombaton aztán a játékos Facebook-oldalára felkerült egy kép, amelyen Martial látható az MU mezében.

A fotó elég egyértelműen kihangsúlyozza a futballista által viselt 9-es mezt (Martial ebben játszott első szezonjában). Igen ám, csakhogy Zlatan Ibrahimovic érkezésével a svéd kapta meg ezt a bizonyos számot. Egyes hírek szerint Martial nem vette jó néven, hogy megfosztották szeretett kilencesétől, a franciát ráadásul állítólag meg sem kérdezték, mit szólna a váltáshoz.

A két sztorit összerakva a szurkolók egyértelműen félni kezdtek attól, hogy a támadó nincs kibékülve jelenlegi helyzetével, és a távozás gondolatával kacérkodik.

Persze könnyen lehet, hogy a két történet nem függ össze egymással, pusztán véletlen egybeesések sorozatáról van szó, Martial pedig valójában boldog az MU-nál, és marad José Mourinho együttesénél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik