MU: Mourinho a tartalékokhoz küldte Schweinsteigert

Vágólapra másolva!
2016.08.01. 20:05
null
Bastian Schweinsteiger Olaszországban köthet ki? (Fotó: Action Images)
Bastian Schweinsteigert a Manchester United labdarúgócsapatának tartalék játékosai közé száműzte José Mourinho menedzser.

 

A 32. születésnapját éppen hétfőn ünneplő német világbajnok a brit sportsajtó értesülései szerint hamarosan távozik a klubtól, mert az új tréner nem számít rá. Ezt támasztja alá, hogy a tartalékokkal kell edzenie, szombaton a Galatasaray elleni felkészülési mérkőzésen pedig nem kapott lehetőséget.

A középpályás az előző szezonban – amikor Louis van Gaal volt a tréner – 21 alkalommal volt kezdő a Manchester Unitedben, tízszer csereként állt be és egy gólt szerzett, de egy makacs térdsérülés is nehezítette a dolgát.

A Daily Mail információi szerint a válogatottól pénteken visszavonuló Schweinsteiger az AC Milan vagy az Internazionale színeiben folytatja pályafutását.

A United középpályásai között meglehetősen nagy a verseny a csapatba kerülését, ugyanis Michael Carrick, Morgan Schneiderlin, Marouane Fellaini és Ander Herrera is tagja Mourinho keretének, ráadásul hetek óta szó van a francia válogatott Paul Pogba érkezéséről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik