MU: megvan a titkos csatár, erre tényleg senki sem számított!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.26. 10:12
null
Csatárkérdés? Megoldva! (Fotó: Reuters)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere néhány hete egy új támadóról beszélt, akire senki sem számított. A holland legutóbbi sajtótájékoztatóján leleplezte azt a bizonyos „titkos csatárt”.

 

„Nem olyan játékosról van szó, akit a média emleget. Türelmesnek kell lenniük…” – mondta korábban Van Gaal, aki elismerte, egy csatárt még szeretne a nyáron.

„Nem tudom, hogy szeretnék-e csatárt igazolni. Olvastam a sajtóban, hogy meglepetésigazolás érkezik csatárposztra. Ez nem igaz, én ilyet nem mondtam, ezt Önök mondták. Én máshogy fogalmaztam” – finomított nyilatkozatán a holland.

Egy valamire azonban senki sem gondolt: mi van, ha csapaton belül oldja meg a problémát Van Gaal? Már pedig a holland mester elmondása szerint így tervez.

„Megvan az új csatárunk, Marouane Fellaininak hívják. Elsődlegesen a hatos és nyolcas pozícióban játszott eddig, ebben az idényben azonban ő lesz az új csatárunk, és a kilences és tízes posztján futballozik majd. Szeretném, hogy játsszon, a középpályán azonban megvannak az embereink. Biztos vagyok benne, hogy ott is megállja a helyét!” – mondta Louis van Gaal csapata sajtótájékoztatóján.

„Egyáltalán nem érdekel, hogy hol játszom, számomra csak az a fontos, hogy győzelemhez segítsem a csapatot” – reagált a bejelentésre Fellaini.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik