MU: megint van ok arra, hogy már a PSG-nél lássák Mourinhót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.16. 14:52
null
José Mourinho (Fotó: AFP)
Egy franciaországi tévéinterjú nyomán erős találgatásba fogott az angol média egy része, hogy José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere átül-e hamarosan a Paris Saint-Germain kispadjára.

 

„Tudnék-e nemet mondani Antero Henriquének (a PSG portugál sportigazgatója – a szerk.)? Még mindig lázba hoznak az új feladatok, ambiciózus edző vagyok, szóval nem tudom… De abban biztos vagyok, hogy nem Manchesterben fejezem majd be a karrieremet” – válaszolta José Mourinho a nekiszegezett kérdésre a Téléfoot francia futballmagazin mikrofonja előtt, majd áradozott egy sort Párizsról…

„Nemrég a fiam úgy döntött, hogy menjünk el meccset nézni Párizsba. Miért? Mert Párizs különleges hely. Varázslatos város. Egyszerűen fantasztikus.”

Ennyi elég is volt ahhoz, hogy megkezdődjön a találgatás például a Timesban: megy-e Mourinho a PSG-be – vagy inkább: mikor megy Mourinho a PSG-be?

A következtetés egyelőre ez: a tréner manchesteri szerződése 2019 nyaráig szól, és jelenleg semmi sem indokol váltást, viszont a PSG bankszámlái kimeríthetetlenek – szóval nem zörög a haraszt…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik