MU: megegyeztek Fredről a Sahtar Doneckkel – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.06.05. 17:36
null
A BBC szerint 52 millió fontért szerződtetik a 25 éves brazil középpályást (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Sahtar Doneckkel Fred átigazolásáról.

 

„A Manchester United örömmel jelenti be, hogy megszületett az egyezség a Sahtar Doneckkel Fred átigazolásával kapcsolatban. Az ügyben további bejelentések várhatók” – szerepel a klub közleményében.

A „vörös ördögök” honlapja összegzi az eddigi dél-amerikai igazolásokat, hat-hat argentin és brazil játékos viselhette eddig a klub szerelését, továbbá két uruguayi, egy chilei, egy kolumbiai és egy ecuadori.

Ami a szerepléseket illeti, a brazilok viszik a prímet, hiszen ennek az országnak a futballistái 458 mérkőzést tudnak felmutatni a Manchester United színeiben.

A BBC szerint 52 millió fontért (60 millió euróért) szerződtetik a 25 esztendős brazil középpályást, aki öt évre ír alá a klubnál.

A 169 centiméter magas középpályás 2011-ben, a Porto Alegre-i Internacionalban mutatkozott be a felnőttek között, majd 2013-ban, 15 millió euróért került a Sahtar Doneckhez. Az ukrán csapatban 155 tétmérkőzésen 15 gólig és 15 gólpasszig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik