MU: megegyeztek az Evertonnal Lukakuról – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.08. 09:42
null
Romelu Lukaku négy év után távozik az Evertontól (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hivatalos oldalán jelentette be, hogy megegyezett az Evertonnal Romelu Lukaku átigazolási díjáról.

A Manchester United közleménye szerint már csak a személyes feltételekről kell megegyezni a játékossal, aki az orvosi vizsgálatok után aláír új klubjához. Bár az MU az átigazolási díjat nem hozta nyilvánosságra, korábbi hírek szerint 75 millió fontot (85 millió eurót) fizet a belga válogatott támadóért.

Az elmúlt idényben minden sorozatot figyelembe véve 39 tétmérkőzésen 26 gólt szerző Lukakuért a Chelsea is kitartóan érdeklődött. A manchesteriek szombaton kezdik meg a felkészülést a következő szezonra, vasárnap az Egyesült Államokba utaznak – nem kizárt, hogy már Lukakuval a fedélzeten.

A Manchester United és az Everton között ezzel nem feltétlenül érnek véget a tárgyalások, hiszen Wayne Rooney átigazolásának ügyében még folytatódhatnak az egyeztetések. Sőt, Lukaku távozásával a liverpooli klubnál megnyílhat az út Olivier Giroud előtt is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik