MU: megegyeztek, 30 millióért jön a támadó - vagy mégsem?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 12:03
A portugál A Bola szerdán kész tényként közölte, a Manchester United labdarúgócsapata megállapodott a Benficával, és 30 millió euróért átigazolja a nyáron Nicolás Gaitánt. Akad azonban egy apró probléma…

Az újabb nagy költekezésre készülő Louis van Gaal az A Bola információi szerint máris szerződtetett egy új játékost Manchesterbe, pedig még el sem kezdődött az átigazolási időszak.

A portugál élvonalban szereplő Benficában 27 bajnokin négy gólig és 15 asszisztig jutó Nicolás Gaitán neve azonban nem először vetődött fel a manchesteriek kapcsán, 2012 óta szinten minden átigazolási időszakban volt olyan napilap, amely a címlapján hozta, megszületett az egyezség a portugál klub és a Manchester United között.


A legfrissebb hírek szerint a korábban Ángel Di María által javasolt játékos 30 millió euróért költözik Angliába, ezzel kapcsolatban azonban sem a klub, sem a játékos nem adott ki egyelőre hivatalos állásfoglalást, a korábbi pletykákat ismerve így egyelőre nehéz komolyan venni a „biztos infót”.

Megegyeztek, 30 millióért jön Gaitán – vagy mégsem? (Fotó: A Bola)
Megegyeztek, 30 millióért jön Gaitán – vagy mégsem? (Fotó: A Bola)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik