MU: letettek az angol védőről, a Barcából vásárolnának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.01. 22:52
null
Kérőkből nincs hiány, Yerry Minát több PL-csapat is vinné (Fotó: AFP)
A Sky Sports információi szerint a Manchester United labdarúgócsapata letett a Leicester City angol válogatott középhátvédje, Harry Maguire szerződtetéséről, és helyette az FC Barcelona kolumbiai belső védője, Yerry Mina felé fordul a figyelme.

 

A manchesteri klub azt követően keresett új célpontot, hogy nem sikerült meggyőznie a Leicester Cityt Harry Maguire eladásáról. A 2016-os angol bajnok a következő hetekben valószínűleg új, magasabb fizetést tartalmazó szerződést kínál a 25 éves középhátvédnek, aki alapembere volt az oroszországi világbajnokságon negyedik helyen végző angol válogatottnak.

Az MU következő jelöltje a kolumbiai nemzeti együttes oszlopos tagja, Yerry Mina. A 23 éves futballista kevesli a Barcelonában kapott játéklehetőséget, ezért elképzelhető, hogy a nyáron távozik.

„Rengeteg negatív dolog végigfutott már a fejemben. Azt gondoltam, a barcelonai pályafutásom véget ért, de Paulinho és Coutinho mindig bátorítottak, s mondták, hogy »csend, minden rendben lesz«. Megértem, hogy szenzációs labdarúgók szerepelnek a csapatban, de én is szeretnék játszani” – mondta Mina a legutóbbi nyilatkozatában.

„A jövőm? Nem tudom, nyugodt vagyok. Huszonhárom éves vagyok, még nagyon sokat futballozhatok. A tervem, hogy mindig a pályán legyek és élvezzem a játékot. Elmehettem volna más klubhoz is, ám nem sajnálom, hogy a Barcelonát választottam” – tette hozzá a vb-n három gólt fejelő védő.

A Sky Sports értesülései szerint Yerry Mina iránt a Wolverhampton és az Everton is érdeklődik, utóbbi Lucas Digne személyében ezen a nyáron már vásárolt egy játékost a katalánoktól. A Manchester Unitednek nagyjából 30 millió fontba kerülne a jó felépítésű, 194 centiméter magas Yerry Mina megszerzése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik