MU: korán gratulált a cég Mourinho kinevezéséhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.27. 09:32
null
Korán gratulált a Jaguar
Egyre inkább közeledik José Mourinho kinevezése az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitednél, ám hivatalos bejelentés továbbra sem történt. A portugál szakembernek a Jaguar autógyártó cég már gratulált a kinevezéséhez – aztán törölte a bejegyzést.

„Gratulálunk José Mourinhónak, hogy kinevezték a Manchester United menedzserének” – írta a Jaguar a hivatalos Twitter-oldalán, majd törölte a bejegyzést.

A hivatalos bejelentés ugyanis még nem történt meg, angol sajtóértesülések szerint a Mourinho személyéhez köthető reklámjogok még a Chelsea tulajdonában vannak, ezért nem nevezték még ki hivatalosan a portugál szakembert, akinek az új munkájához már Rio Ferdinand is gratulált.

Ha sikerül megállapodniuk a feleknek, akkor Mourinho – a hírek szerint – három évre kötelezi el magáta Louis van Gaalt hétfőn menesztőManchester Unitedhez.

Mourinho az elmúlt bő tíz év egyik legsikeresebb menedzsere a szigetországban és Európában: három bajnoki címet nyert a Stamford Bridge-en, a Portót 2004-ben, az Internazionalét 2010-ben vezette BL-győzelemig.

Mourinho már Sir Alex Ferguson távozását követően is jelölt volt az MU menedzseri posztjára, ám a skót legenda javaslatára akkor David Moyest választotta a klub. A kiemelkedően sikeres fergusoni korszak után viszont Moyes és Van Gaal időszaka is csalódást hozott a szimpatizánsok körében, és a skót után a holland sem tölti ki a szerződését az Old Traffordon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik