MU: jótékony jégzuhanyt kapott a cserekapitány, CR-t is kihívta

Vágólapra másolva!
2014.08.15. 15:01
A Manchester United futballistája, Darren Fletcher is csatlakozott az Ice Bucket Challenge mozgalomhoz, ami arról szól, hogy bevállalós hírességek és sztársportolók, edzők egy vödör jeges vizet öntetnek a nyakukba, ezáltal James McCarthy agyrákban szenvedő betegek megsegítésére létrehozott alapítványára irányítva a nyilvánosság figyelmét.

A Manchester United háza tájáról korábban Paul Scholes is engedett a jéghideg zuhanynak (Gary Neville öntötte nyakon), akitől a „vörös ördögök” második számú csapakapitánya, Darren Fletcher kapott kihívót, és bátran kiállta a próbát.Paul Scholes is engedett a jéghideg zuhanynak (Gary Neville öntötte nyakon), akitől a „vörös ördögök” második számú csapakapitánya, Darren Fletcher kapott kihívót, és bátran kiállta a próbát.

Az Ice Bucket Challenge csak úgy lehet teljes, ha az aktuális önkéntes videójában felkér egy következő vállalkozó szellemű sztárt, így pattogott át Scholes térfeléről Fletcherhez a jeges labda. A skót két exmanchesterit, Wes Brownt és Cristiano Ronaldót hívta ki.

A labdarúgók közül korábban az ausztrál gólvadász, Tim Cahill is fürdött már egy jótékonyat, de Caleb Porter, a Portland Timbers vezetőedzője is bevállalta. Utóbbi többek között Jürgen Klinsmannt és Pep Guardiolát is kihívta. Azt a Guardiolát, aki nem volt hajlandó kezet fogni vele az MLS All Stars–Bayern München felkészülési mérkőzés lefújását követően – érdemes figyelni az amerikai edző kézmozdulatát.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik