MU: ismét őrült pletyka jelent meg CR visszaszerződéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.26. 08:10
null
A pletyka szerint Manchesterben egy halom pénz ellenében is tárt karokkal várnák Cristiano Ronaldót (Fotó: Action Images)
Az angol pletykaalapú sajtó továbbra sem bír leszakadni a Cristiano Ronaldo esetleges manchesteri visszaigazolását taglaló témáról: pénteki számában a Daily Star jött ki egy olyan elképzeléssel, mely szerint a United 160 millió fontos üzlet keretében szerezheti meg a kétszeres portugál aranylabdást a Real Madridtól.

 

A Daily Star arról ír, hogy ha Florentino Pérez, a Real elnöke még nagy pénzt akar keresni Ronaldón, akkor a jövő nyáron meg kell válnia a 2018-ig élő szerződéssel bíró támadótól, aki februárban betölti a 30. életévét.

A Unitednél állítólag Louis van Gaal támogatja a gólgyáros visszaszerzéséért indított hadműveletet, de igazán a tulajdonosok, a Glazer fivérek elszántak az ügylet elindításában. Az elmélet szerint Pérez 80 millió font alatt nem engedné el a kétszeres Bajnokok Ligája-győztest, és a játékosnak tett ajánlatában az MU-nak a jelenlegi, heti 380 ezer fontos keresetét is felül kellene múlnia, ami összességében évi 20 millió fontos fizetésre való elkülönítést jelentene CR esetében.

Az érveket felsorakoztatni próbáló pletyka szerint Ronaldo „meggyőzésében” a pénz mellett sokat számíthat, hogy a hozzá közel álló Ángel di Maríát és Xabi Alonsót is eladta a „királyi klub”, a portugál pedig az elmúlt napokban utalt rá, hogy nem feltétlenül elégedett csapata átigazoláspolitikájával, miközben a Realnak immár 400 millió font körüli adóssággal kell megküzdenie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik