MU: ha De Gea távozik, Scholes a riválistól pótolná

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.22. 09:53
Paul Scholes, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United korábbi labdarúgója szerint, ha David de Gea távozik az Old Traffordról, Petr Cechhel kellene pótolni őt.

Mint ismert, De Geát az előző hetekben előszeretettel boronálták össze a Real Madriddal, sőt, állítólag már el is búcsúzott a manchesteriektől. Angol lapértesülések már beszámoltak arról, hogy a spanyol kapust Petr Cech pótolhatja, most Scholes is elmondta, örülne, ha létrejönne ez az üzlet. a spanyol kapust Petr Cech pótolhatja, most Scholes is elmondta, örülne, ha létrejönne ez az üzlet.

„Ha De Gea távozik, Petr Cechet kellene szerződtetnie a Unitednek – írta az Independenten megfogalmazott bejegyzésében Paul Scholes. – Emlékszem, Edwin van der Sar milyen hatással volt a klubra, amikor kétezer-ötben idejött.”

„A klub szenvedett, miután Peter Schmeichel távozott, Edwin azonban Bajnokok Ligája-győztesként érkezett, már volt Premier League-tapasztalata is, és a következő hat évre megoldotta a kapusproblémát. Természetesen a United nem akarja elveszíteni De Geát, de ha így alakul, van megoldás.”

Viktor Kolár, a kapus ügynökének elmondása szerint a cseh játékos még tavaly egyezséget kötött Roman Abramovics tulajdonossal, és úgy véli, ő dönt Cech jövőjéről, nem José Mourinho menedzser. Az ügynök szerint a kapus mindenképpen távozni szeretne, a United mellett az Arsenal és a PSG is képben van.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik