MU: Griezmann helyett megvan a B-, a C- és a D-terv is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 13:15
null
Antoine Griezmann átigazolási tervét brit lapok szerint félretették az Old Traffordon (Fotó: AFP)
Brit sajtóhírek szerint a Manchester United felvázolta a B-, a C-és a D-tervet arra az esetre, ha nem sikerülne szerződtetni Antoine Griezmannt.

A BBC úgy tudja, hogy a Manchester United vezetősége szerint jelentősen csökkent Griezmann megszerzésének esélye, az Atlético ugyanis a csütörtökön a CAS által jóváhagyott FIFA-szankció értelmében januárig csak belülről pótolhatná a francia csatárt. Az MU pedig, ahelyett, hogy továbbra is Griezmann átigazolásán dolgozna (és kifizetné a francia 100 millió eurós kivásárlási árát), más kiszemeltek után eredt, hogy még idejében tárgyaljon velük, ne maradjon le róluk.

A szintén brit The Telegraph viszont amondó, az Atlético Madrid átigazolási tilalmának semmi köze sincs a tervek megváltozásához. Annál inkább Zlatan Ibrahimovic sérülésének: mivel a svéd biztosan nem játszhat januárig az MU-ban, klasszikus befejező csatárra van szükség, nem arra a típusra (mélységből induló csatár, visszavont csatár), amit Griezmann is képvisel.

Az angolok szerint a három kiszemelt is megvan, a Telegraph úgy tudja, Andrea Belotti a Torinóból, Romelu Lukaku az Evertonból vagy Álvaro Morata a Real Madridból lehet az érkező.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik