MU: „Fogtam Piqué cipőjét, kivittem a WC-be, és belesz.rtam…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.22. 17:12
Aki ellátogatott már Patrice Evra Instagram- vagy Facebook-oldalára az utóbbi években, pontosan tudja, a Manchester United egykori védője valószínűleg nem teljesen normális, cserébe viszont elképesztően szórakoztató.

Legendás történet a Manchester United háza táján Gerard Piqué trollkodása, aki többek közt azzal szórakozott, hogy egyszerűen felgyújtotta csapattársai cipőjét, mert akkoriban ezt mindennél viccesebbnek találta.

Evra is így járt, a francia csukája sem úszta meg a ma már a Barcelona ikonjaként ismert Piqué gyújtogatását.

Vidám lehetett a hangulat a Manchester United öltözőjében aznap… (Fotó: AFP)
Vidám lehetett a hangulat a Manchester United öltözőjében aznap… (Fotó: AFP)

A korábbi Manchester United-játékos most a Sky Sportsnak elárulta, amivel akkoriban nem büszkélkedett, hogy miként törlesztett Piquének…

„Nekik nagyon vicces volt, én nem nevettem annyira. Pontosan tudtam, hogy Gerard Piqué tehet arról, hogy lángokban áll a cipőm, így egyértelmű volt, hogy vissza kell fizetnem a »kedvességét«. Szóval amikor nem figyelt, elloptam a cipőjét, szépen kisétáltam vele a WC-be, és belesz.rtam…” – mesélte hosszú évekkel az eset után Evra.

Hogy a történetnek volt-e folytatása, azt nem árulta el a francia futballista, az viszont biztos, hogy nagy élmény lehetett akkoriban a Manchester United tagjának lenni, két ilyen remek humorú játékossal az öltözőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik