MU: Fletcher a WHU-nál, Carrick kiesett, már senki sem jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 14:34
null
Fletcher hamarosan távozik az MU-tól (Fotó: Action Images)
Darren Fletcher a West Hammel tárgyal, míg Michael Carrick megsérült, s négy hétig nem léphet pályára. Louis van Gaal ezekről a „jó hírekről" számolt be a Manchester United pénteki sajtótájékoztatóján.

„Úgy hiszem, most pont a West Hamnél van. Várunk, és meglátjuk, hogy mi lesz ebből. Ő a harmadik számú csapatkapitányom, fontos személy az öltözőben. Sajnos azonban nem játszik túl sokat" – mondta a Manchester United menedzsere, Van Gaal a holnapi, Leicester elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Darren Fletcherről.

Korábban már megírtuk, hogy húsz év után távozhat a leghűségesebb „vörös ördög", most ezt a holland szakember is megerősítette.

Van Gaal hozzátette, hogy Michael Carrickre négyhetes kihagyás vár, a középpályásnak egy izma szakadt el. Ennek ellenére új játékos érkezésére nem lehet számítani a téli átigazolási szezonban.

„Mindennap olvasom, hogy mely futballisták iránt érdeklődöm. De nem érdeklődöm én senki iránt sem, már csak eladni fogunk" – tette hozzá Van Gaal.

A Manchester United szombaton a Leicester ellen lép pályára a Premier League 23. fordulójában. A 16 órakor kezdődő találkozót honlapunk élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik