MU: Flacao az új Beckam, fogják a fejüket Van Gaalék - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.10. 09:40
Radamel Falcao, a Manchester United labdarúgócsapatának talán legnagyobb nyári szerzeménye még pályára sem lépett új együttesében, a „vörös ördögök” máris a fejüket foghatják a kolumbiai miatt. Jobban mondva a meze miatt…

Falcaót a pályán mutatott teljesítménye miatt szerződtette – egyelőre csak kölcsönbe – az MU, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy az FC Portóban, az Atlético Madridban és az AS Monacóban is futballozó csatárnak a reklámértéke is hatalmas.– egyelőre csak kölcsönbe – az MU, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy az FC Portóban, az Atlético Madridban és az AS Monacóban is futballozó csatárnak a reklámértéke is hatalmas.

Nem csoda, hogy a manchesteriek már a mezeladásokkal szeretnének „pár milliót” összekuporgatni, amellyel a következő nyáron hivatalosan is kivásárolhatják a hercegségbeliektől a támadót.

Falcao is csatlakozott a manchesteri elithez (Fotó: twitter.com/AlexShawESPN)
Falcao is csatlakozott a manchesteri elithez (Fotó: twitter.com/AlexShawESPN)

A tét elég nagy, úgy tűnik azonban, az MU-nál mégsem izgulták túl a mezkérdést, ugyanis a hivatalos honlapon megrendelt 9-es vörös trikóra sikerült a Flacao nevet felvésni, amely csak akkor tűnik elfogadhatónak, ha ez egy szókirakós különleges kiadás részeként érkezett a szurkolókhoz.

Manchesterben egyébként nem ritka az ehhez hasonló baki, elég ha a korábbi játékosokra, Andesronra, Tomasz Zuszczakra, Ole Gunnar Solksjaerre, vagy épp David Beckamre gondolunk.

Lehet, hogy fel kellene venni egy új embert a gyártósorra a „vörös ördögöknél”?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik