MU: Ferguson győzködi CR-t, a skót Madridban járt - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.15. 16:18
null
Ferguson és Cristiano Ronaldo jó kapcsolata megmaradt a portugál távozása ellenére is (Fotó: Action Images)
Cristiano Ronaldo esetleges visszatérése a Manchester Unitedhez továbbra is a nemzetközi sajtóorgánumok kedvelt témája. A spanyol As azonban most konkrétummal szolgált: információi szerint Sir Alex Ferguson, a „vörös ördögök” korábbi menedzsere Madridban járt azzal a céllal, hogy meggyőzze a portugál labdarúgót, hogy újra az Old Traffordon futballozzon.

Javier Matallanas, az As újságírója azt állítja, Ferguson a Santiago Bernabéuban volt kedd este, hogy megnézze a Schalke elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját. A skót Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke mellett ült, a mérkőzést követően pedig együtt vacsorázott CR-rel.

A Manchester United továbbra is azt szeretné, hogy a portugál támadó visszatérjen az Old Traffordra, ezért küldték Fergusont Madridba – állítja az As szakírója. Matallanas azt is állítja, Florentino Pérezzel nincs jóban Ronaldo, aki ellenben sohasem tagadta, mennyire tiszteli Fergusont. Remek kapcsolatuk az után is megmaradt, hogy a portugál távozott az MU-tól.

Az biztos, hogy Cristiano Ronaldóval valami nincs rendben az elmúlt időszakban, hiszen amióta újra Aranylabdát nyert, és szakított Irina Sejkkel, romlott a teljesítménye, így egyből fel is vetődött a távozás gondolata. Ugyanakkor az is teljesen elképzelhető, hogy az említett vacsora csak baráti beszélgetés volt, és semmi alapja nincs annak, hogy a portugál újra „vörös ördög” lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik