MU: A legjobb teljesítményünk volt, mégsem nyertünk - Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.21. 07:54
null
Továbbra is döcögős az MU és Van Gaal közös munkássága (Fotó: Reuters)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójában a Manchester United 2–2-es döntetlent játszott a West Bromwich Albionnal. Louis van Gaal, a „vörös ördögök” menedzsere roppant bosszús volt a lefújást követően, mert mint mondta, játékosai szezonbeli legjobb teljesítményüket nyújtották.



„Roppant csalódott vagyok, mert a szezonban most játszottunk a legjobban, de az eredmény nem elég jó – idézi a Sky Sports Louis van Gaalt, a Manchester United holland menedzserét. – Nyerhettünk volna, de a futballban ez nem számít, ezért vagyok bosszús. Ugyanakkor elégedett lehetek a kidolgozott helyzetek számával. A West Bromnak összesen két lövése volt, mindkettő gól lett… Sok egyéni hibánk volt, ami sajnálatos.”

„Az edzéseken látni, ahogy egyre javulunk, a játékosok jobban megértik a felállást és a taktikát. Erről a mérkőzésen is jó visszajelzést kaptam, kár, hogy nem jött a megérdemelt eredmény. Ha nyolc bajnoki után tizenkét pontod van, az én olvasatomban nyolccal kevesebb az elvárhatónál” – tette hozzá a szakember.

A Manchester United nyolc forduló után a hatodik helyen áll a bajnokságban 12 ponttal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik