MU: Di María rabonázva rúgott tizenegyest De Geának

Vágólapra másolva!
2015.05.21. 14:11
A Manchester United egyik szponzora különleges kihívás elé állította a klub néhány játékosát. Gyengébbik lábbal kellett tizenegyest rúgni David De Geának.

A spanyol kapussal Ángel Di María, Marouane Fellaini, Chris Smalling és Adnan Januzaj nézett farkasszemet. Volt, aki sikerrel járt, volt, aki nem, a legszebb megoldás azonban egyértelműen a Real Madridtól szerződtetett argentin nevéhez fűződik.Ángel Di María, Marouane Fellaini, Chris Smalling és Adnan Januzaj nézett farkasszemet. Volt, aki sikerrel járt, volt, aki nem, a legszebb megoldás azonban egyértelműen a Real Madridtól szerződtetett argentin nevéhez fűződik.

Az erősen ballábas Di María jobb lábbal is sikerrel járt, a végén pedig rabonázva vette be De Gea kapuját.

De nem ez volt az egyetlen alkalom a héten, amikor Di María megmutatta, ő a világ egyik legjobbja, ha a különleges rúgómozdulatról van szó. De Geával, Falcaóval és Rojóval kiegészülve ügyességi versenyen vett részt a Freekickerz szabadrúgás-specialistái ellen.

A céllövöldét a „vendégek” nyerték meg, a rabonás kapufázásban Di María volt a sztár, a szabadrúgáslövő-versenyt pedig pont az a játékos döntette el, akire a legkevésbé gondolnánk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik