MU: Di María elmondta, hol folytatja, Falcao búcsút intett

Vágólapra másolva!
2015.05.18. 10:30
null
Di María és Falcao a következő szezontól már nem pacsizhat egymással MU-mezben (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United tavaly nyáron több igazolást is végrehajtott, közülük a két legnagyobb szenzáció Radamel Falcao és Ángel Di María szerződtetése volt. Egyik játékos szezonja sem sikerült fényesen, ám a jövőjük más-mást tartogat.

Di María az egyik legjobb formában lévő labdarúgó volt 2014 első felében. A Real Madrid Bajnokok Ligája-győzelmében nagy szerepet vállalt, az argentin válogatottal pedig bejutott a világbajnokság döntőjébe. A Premier League-ben azonban nem sikerült megtartania kiváló formáját.

„Nem vagyok elégedett azzal, amit első angliai szezonomban nyújtottam. Azért jöttem ide a Realból, hogy trófeákat nyerjek, ehhez képest nagyon gyengére sikerült ez az idény a számomra – mondta Di María a goal.com-nak. – A szurkolók még nem látták Angliában az igazi Di Maríát, tudom, hogy ennél sokkal többre vagyok képes.”

„Nem könnyű a szigetországi focihoz alkalmazkodni. Mondták is többször nekem, hogy a külföldiek nehezen találják meg a Premier League ritmusát. Mára rájöttem, igazuk van. Az én kihívásom azonban nem egy szezonra szól, a Manchester United történelmének része akarok lenni. Meg akarom nyerni a csapattal a PL-t és a Bajnokok Ligáját is!”

Falcao csak egy évre kölcsönbe érkezett az Old Traffordra. A Premier League-ben 26 meccsen mindössze négy gólig és öt asszisztig jutott. Magas fizetése, nem megfelelő teljesítménye és Louis Van Gaal menedzser szavai mellett most már újabb jel utal a távozására.

A kolumbiai ugyanis a vasárnapi, Arsenal elleni meccsen lecserélésekor búcsút intett az Old Trafford közönségének. Így bár a két futballista közül egyiknek sem sikerült jól első angliai szezonja, csak Di María maradása tűnik biztosnak, míg Falcao manchesteri kalandja az idény végén minden bizonnyal véget ér.

Falcao búcsút intett a Manchester United szurkolóinak

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik