MU: Di María 70 millióért vált, ő lesz az új 7-es - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.08.23. 20:57
null
Di María a 7-es mezt kapja majd Manchesterben (Fotó: Action Images)<br />
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United nagyon közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Real Madrid labdarúgóját, Ángel Di Maríát.

 

Az argentin középpályásért 60-70 millió euró közötti összeget fizetnek ki a „vörös ördögök”. Di María távozása péntek óta szinte biztosra vehető, miután Carlo Ancelotti, a királyiak vezetőedzője lemondott róla.

A legfrissebb információk szerint a tárgyalások annyira előrehaladott állapotban vannak, hogy már azt is lehet tudni, hogy Di María lesz a legendás 7-es mez örököse, amelyet korábban olyan nagyságok hordtak, mint George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham vagy Cristiano Ronaldo.

A Real Madridnál James Rodríguez és Toni Kroos szerződtetése után létszámfelettivé váló játékos 8 millió eurót kereshet évente – a Marca szerint a jelenlegi fizetése ennek kevesebb mint a fele, 3.5 millió euróval „szúrják ki a szemét” a királyiak.

Di María már nagyon várja a közös munkát Louis van Gaallal, aki szombaton korábban elismerte, elképzelhető, hogy érkezik még erősítés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik