MU: Depay 100 milliós autóval villogott, mindenkit sokkolt - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 10:42
null
Depay edzésre érkezik (Forrás: The Mirror)
Memphis Depay sokkolta a Manchester United vezetőségét és játékosait, miután egy 100 millió forintot érő Rolls-Royce luxusautóval gurult be a klub carringtoni edzőközpontjába – írja a The Mirror.

Persze senkit sem az autó ára lepett meg, inkább Depay pályán kívüli viselkedése okoz felháborodást a klubon belül.

A 25 millió fontért igazolt holland szombaton vastagon kivette a részét a Stoke City otthonában elszenvedett vereségből, az első kapott gól előtt gólpasszal felérő hibát követett el.

Ezek után mindenre számítottak, csak arra nem, hogy a következő edzésnapon Depay egy 240 ezer fontos Phantom Drophead Coupéval villog majd az edzés előtt.

A fő probléma azzal van, hogy nyári érkezése óta nincs egyensúlyban Depay pályán nyújtott teljesítménye és pályán kívüli magatartása. Míg a meccseken rendre gyenge teljesítményt nyújt, a magánéletben a legnagyobb sztárok életét éli. Hangosan és látványosan.

(Forrás: The Mirror)
(Forrás: The Mirror)

Nem tett le annyit az asztalra, hogy ilyen feltűnően viselkedjen, szerényebben kellene mutatkoznia, kizárólag a futballra, az edzésekre, teljesítménye javítására kéne fókuszálnia – vélik az angolok.

A hírek szerint a klub menedzsere, Louis van Gaal és segítője, Ryan Giggs már több alkalommal próbált beszélni Depay fejével, a helyes döntések felé terelni a 21 éves futballistát – a legfrissebb jelek szerint egyelőre eredménytelenül. Viselkedése állítólag a keret idősebb játékosainak is szúrja a szemét, és ezt egyre többször hangoztatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik