MU: David Beckham újra magára öltheti a „vörös ördögök” mezét

Vágólapra másolva!
2011.05.10. 17:05
Címkék
David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgója május 24-én nyolc év után ismét magára öltheti egykori csapata, a Manchester United vörös mezét, amelyben karrierje legnagyobb sikereit érte el...

Mint ismeretes, a februárban visszavonult Gary Neville, a MU legendás jobbhátvédjének tiszteletére e hónap 24. napján búcsúmérkőzést szervez a klub, amelyen a Juventus lesz az ellenfél. A találkozóra G. Neville a „'92-es osztálynak" is nevezett társaságot invitálta meg a Juve elleni összecsapásra – így David Beckhamet, öccsét, Phil Neville-t, Nicky Buttot, Paul Scholest és Ryan Giggset is. A 2003-ban a Real Madridhoz szerződő jobbszélső kivételével mindenki elfogadta már a meghívást, de meglepő lenne, ha nemet mondana, mivel Becksnek esküvőjén Gary Neville volt a tanúja. A meccsen természetesen a United mostani játékosai is szerepet kapnak majd.Mint ismeretes, a februárban visszavonult Gary Neville, a MU legendás jobbhátvédjének tiszteletére e hónap 24. napján búcsúmérkőzést szervez a klub, amelyen a Juventus lesz az ellenfél. A találkozóra G. Neville a „'92-es osztálynak" is nevezett társaságot invitálta meg a Juve elleni összecsapásra – így David Beckhamet, öccsét, Phil Neville-t, Nicky Buttot, Paul Scholest és Ryan Giggset is. A 2003-ban a Real Madridhoz szerződő jobbszélső kivételével mindenki elfogadta már a meghívást, de meglepő lenne, ha nemet mondana, mivel Becksnek esküvőjén Gary Neville volt a tanúja. A meccsen természetesen a United mostani játékosai is szerepet kapnak majd.

A hat játékos együtt szép sikereket ért el a „vörös ördögök" mezében: hat Premier League-elsőség, két FA-kupa-győzelem és egy Bajnokok Ligája-győzelem, amely megkoronázta az 1998–99-es idényt, amelyben a MU triplázni tudott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik